1 – 2 den bude o délce 316 km. Jezdci startují v 8:00 hodin a spojovací etapou o délce 28 km se dostanou do první časové kontroly. Pojedou se celkem dvě kola. V každém kole se pojedou tři měřené rychlostní zkoušky. Dva cross testy a jeden enduro test. Časové kontroly budou tři na kolo  + jedna před zpáteční spojovací kontrolou.

3 – 4 den bude o délce 280 km. Jezdci startují v 8:00 hodin a spojovací etapou o délce 26 km se dostanou do první časové kontroly. Pojedou se celkem dvě kola. V každém kole se pojedou tři měřené rychlostní zkoušky. Dva enduro testy a jeden cross test. Časové kontroly budou tři na kolo.

 

5 den bude o délce 288 km. Jezdci startují v 8:00 hodin a spojovací etapou o délce 27 km se dostanou do první časové kontroly. Pojedou se celkem dvě kola. V každém kole se pojedou tři měřené rychlostní zkoušky a to tři enduro testy.  Časové kontroly budou tři na kolo + jedna před zpáteční spojovací kontrolou.

6 den se pojede závěrečný motokros. Jezdci se spojovací etapou 27,6 km přesunou do motokrosového areálu, kde bude časová kontrola.