Prolog – prostor bývalé cihelny Chmeliště od 16:30 trialová show Pavla Balaše. Občerstvení zajištěno, účast firmy Redbull. Předpokládaný start první dvojice jezdců v 17:00 hodin.

Extrém test – nový test se spoustou přírodních překážek, technický náročný v bývalém lomu nedaleko Uhlířských Janovic.

Enduro test – velice náročný a pro diváky velice zajímavý test se spoustou obtížných úseků (výjezdy, sjezdy, kameny) a samozřejmě divácky oblíbený kamenitý kaňon. Občerstvení zajištěno. Zde prosíme a žádáme diváky, aby silnice mezi Starou hutí a Čestínem zůstala průjezdná, pro případný zásah záchranných složek.

Cross test Koblasko – zde se bude nacházet i časová kontrola. Pro diváky velice atraktivní, neboť zde mohou sledovat větší část této měřené rychlostní zkoušky z jednoho místa. Během obou dnů bude vše podpořeno muzikou, komentátorem, občerstvením a tombolou, kde je přes 200 hodnotných cen(helmy, brýle, kalhoty, boty, rukavice, oleje, trička, čepice, kácovské pivo atd.). Příjezd bude možný pouze přes obec Koblasko. Pro diváky zde bude zajištěno rozsáhlé parkoviště, které se také nechá využít od čtvrtka jako kemp pro fanoušky. Příjezd přes Zderadiny bude pro bezpečnost jezdců uzavřen!!!!!!

Prosíme diváky, aby po trati nejezdil na motorkách, čtyřkolkách a neohrožovali tak průběh soutěže. Neničte značení, udržujte pořádek  a pokyny pořadatelů,ať si po 14ti letech užijeme Mistrovství světa v našem regionu. Přejeme všem divákům hodnotný sportovní zážitek

Děkují pořadatelé soutěže