Bohužel Vás musíme informovat, že se naplánovaný závod 4. – 5. dubna v italském Castel di Tora v Itálii, nepojede! Probíhající problémy týkající se ohniska nákazy koronavirus znamenají, že vláda zakázala veškeré sportovní aktivity v Itálii.

Prohlášení vydané dnes 9. března říká, že současná situace v Itálii znamená, že událost nemůže být spuštěna v původním termínu kvůli vládnímu omezení, ale doufá, že bude znovu naplánována na později v sezóně 2020.

Pan Marco Bolzonello nám dnes napsal následující informace:

„Drazí, jak již víte, dnes nebo maximálně zítra bude oficiální zpráva, že první podnik mistrovství Evropy Enduro 2020, které je naplánováno v Itálii, ve Val di Tora na 3. – 4. dubna, se nemůže konat. Pořadatelé nebudou mít vše připraveno, přestože od úřadů neobdrží povolení. Pracujeme na několika možných alternativách 30. – 31. května nebo 1. a 2. června (v Itálii je státní svátek 2. června).Jinak bychom mohli projít v listopadu. Vím, že každý už má vytvořené kalendáře a programy, ale ptám se, zda je možné vymyslet rezervní datum.V naději, že se zlepší celá situace nejen v Itálii. Myslím, že je také nemyslitelné, že stejně jako v případě jiných sportů dnes Maďarsko nepřijme sportovce z Itálie nebo jiných zemí se zdravotními problémy. To se týká druhého závodu v květnu.“

 S pozdravem.Marco BOlzonello

Přeloženo pomocí Google překladač.