Martin Michek upadl a musel být převezen záchranářskou helikoptérou do jihlavské nemocnice. A jaký je jeho zdravotní stav?
„Ahoj všichni 👋 krosáci, fanoušci,
Chtěl bych popsat pár slov a omluvit se přímo jezdcům kteří byli součástí co se v Dalečíně v posledních kolech nebo i v cíli.
Momentálně si s této části nic nepamatuji naposledy si pamatuji že jsem jezdil na 4 místě.
Stal se mi totalitní kolaps jater, který vyvolá absolutní nevědomost při větší zátěží až do úplného vypnuti, není to z dehydratace ani přepití i když tomu může trochu pomoci oddálit doktoři na to mají nějaký jejich slang jak to nazývají.
Bohužel my vypověděli játra až na stupeň 4 kritický takže jsem byl vrtulníkem převezen do jihlavské nemocnice v kritickém stavu což jsem vůbec nevěděl a probudil jsem se až na JIP a koukal kde jsem a řešil co se stalo a jak jsem se tu octl. Nicméně jsem byl propuštěn ale stav se nečekaně zhoršil tudíž jsem jel ihned na příjem do CB. Ve 4 hodiny ráno se mě rychlou rozhodli přemístit do Pražského IKEMU kde teď ležím a jsem už mimo ohrožení a zotavuji se.
Bohužel Vám musím oznámit že teď můj zdravotní stav nebude na to abych v Kaplici závodil ale pokusím se Vás přijet když mi to stav dovolí navštívit!!
Děkuji Vám všem lidem fanouškům a záchranářům celému teamu HT Group Racing Team co jste přiběhly mezi prvními ZACHRÁNILI JSTE MI ŽIVOT!!“