Šestidílný seriál Borilli FIM EnduroGP 2021 pokračuje opět v Portugalsku v Santiago do Cacém místo zrušeného  Zschopau v Německu a finále tohoto seriálu vypukne o týden později ve Francii v Langeacu.

Kryštof Kouble člen ACCR Czech Talent Teamu a Dukly Praha se měl vydat přímo z Holandska, kde o uplynulém víkendu startoval na závěrečném podniku evropského šampionátu, do Portugalska a Francie na závěrečné dva podniky seriálu  Borilli FIM EnduroGP. Situace je však taková, že přidělené finanční prostředky na tohoto jezdce nestačí a neumožňují zúčastnit se těchto dvou soutěží světového šampionátu.

Kryštof Kouble získal v letošní sezoně 75 bodů a je v současné době na pátém místě ve třídě junior 2. Dvakrát zůstal těsně pod pódiovým umístěním a jak se říká zbyla na něho jen ta bramborová medaile. Získat 4. místo ve je úspěch, ale kovy jsou určitě cennější.

Byly by cennější? Změnilo by to něco?

S neúčastí Kryštofa v seriálu mistrovství světa končí i moje role Pája-enduro.

Ještě nás čeká domácí šampionát v Benešově u Semil, kde se rozhodne o mistrech Endura & Endurosprintu a pak zazvonil zvonec a Pája-enduro.cz  je konec. Loučím se s Vámi přátelé a kamarádi. Bylo to super, ale je čas se rozloučit…