Druhý den ve Francii zvítězil World Trophy Team Velké Británie

Hned od prvního testu se ujali vedení jezdci Velké Británie ve složení Steve Holcombe, Jamie McCanney, Nathan Watson a Jed Etchells. Během dne navyšovali svůj náskok před druhými Italy. Na třetím místě dnes skončil tým Španělska.
Oba týmy ztrácí necelou minutu a půl na vedoucí jezdce VB.
Čtvrté místo se ztrátou tří minut patří jezdcům USA a se ztrátou tři a půl minuty na první je domácí tým Francie.
Josep Garcia opět dominoval na testech. Kromě prvního testu, který vyhrál Američan Oliveira všechny opět ovládl.

Ve třídě Junior Trophy Team upevnili své vedení jezdci Itálie ve složení Lesiardo, Rinaldi, Spanu. Svůj náskok z prvního dne ještě navýšili a vedou před jezdci Finska o minutu a tři čtvrtě. Třetí jsou jezdci Anglie a ty již na vedoucí Italy ztrácí čtyři minuty.
Naši junioři ve složení Pitel, Škuta, Kalný dnes připisují 6. místo.
Tým Chile, který byl včera před našimi jezdci se dnes propadl ve výsledkové listině hodně dozadu. Na čtvrté místo poskočili jezdci Austrálie. Kluci se drželi na pátém místě, ale na posledním testu je přeskočil tým Španelska.

Dnes mezi klubovými jezdci vyhrál absolutně Kryštof Kouble. Na prvním testu vyhrál Antoine Meo a čtyři zbývající už ovládl Kryštof. Výsledky klubů stále nejsou,
ale jezdci Enduro Dream Team ve složení Meo, Nambotin a Renet o sobě dávají vědět, takže uvidíme jaké bude skóre s KBS Teamem. Na ofiko výsledky si musíme počkat.

Zítra na jezdce čeká nová trať a nové testy. V sedle budou opět osm hodin a čeká na ně 5 měřených rychlostních zkoušek z toho tři cross testy a dva enduro testy jeden z testů se nachází na břehu jezera Naussac.

Foto: https://fim-isde.com/2022-gallery-france-day-2/

Výsledky: https://fim-isde.com/2022-results/