Třetí den na jezdce čekala nová trať a 5 nových měřených rychlostních zkoušek z toho tři cross testy a dva enduro testy.

Ve světové trofeji si prvenství ohlídali jezdci Velké Británie. Druzí jsou jezdci Itálie a třetí jezdci Španělska, kteří již ztrácejí na první tři minuty. Pořadí na čtvrtém místě se změnilo, když se před čtvrté Američany dostali domácí jezdci Francie, ale o pouhé tři setiny sekundy.
Dnes už nekraloval na testech Josep Garsia. Ten si dnes poranil ruku o strom. Vítězství si na přeskáčku rozdělil s Veronou, který ovládl tři testy a Garsia dva. V absolutním pořadí třech soutěžních dnů vede Garsia.

Ve světové juniorské kategorii se první a druhé místo nezměnilo. Vedou jezdci Itálie před Finskem. Na třetí místo se dnes dostali jezdci Austrálie a odsunuli na čtvrté místo jezdce Velké Británie. Naši jezdci se drží na šestém místě za jezdci Španělska. Ztráta na první Itálii je již 11 minut.

V klubových týmech dnes zvítězil Enduro Dream Team ve složení Meo, Nambotin a Renet. Druhý byl tým XC GEAR a třetí skončil KBS Team ve složení Kouble, Romančík a Hroneš. Po třech dnech si drží vedení KBS Teamu. Včera ve výsledkové listině u Mea svítily 3 předčasné minuty… Minuty, které si zapomněl po 4 ČK přičíst na prefinish, když jim je přidali. Dnes nějakou časovou ztrátu stáhli a z pátého místa se dostali na místo čtvrté. Jezdci z týmu Motosport Bozkov 1 ve složení Hádek, Koucký a Kučera se dostali na 13. místo. Enduro klub Semily připisují 21. místo.

Zítra se Šestidenní láme do druhé poloviny. Na jezdce čeká stejná trať a testy jako dneska.

Výsledky: https://fim-isde.com/2022-results/

Foto: https://fim-isde.com/2022-gallery-france-day-3/