Registrace na Borilli European Enduro Championship jsou oficiálně otevřeny ode dneška, 22. února, a máme o tom spoustu novinek, pojďme se na ně společně podívat!

První velká novinka sezóny souvisí se zápisem do celého šampionátu! Od letošního roku je možnost přihlásit se na všechny naplánované závody najednou! Jaké jsou výhody? Úspora na startovném a žádné další myšlenky po celý rok! Ve skutečnosti budete automaticky zapsáni do všech kol a již nebudete muset vyplňovat registrační formulář na každou jednotlivou akci. Budete muset Maxima informovat pouze o jakýchkoli změnách motocyklu a/nebo třídy, pokud budou, a také o vaší nepřítomnosti v kole.

Registrační formulář v rámci mistrovství je k dispozici na webu www.enduroeuropean.com v sekci registrace. Celkový poplatek, snížený o 20 EUR za akci, je 720,00 EUR, který bude v plné výši zaplacen společnosti Maxim na bankovní údaje uvedené v registračním formuláři. Vše musí být odesláno do 15. března 2023. Registrace nebo platby provedené po tomto datu budou podléhat pokutě 50 EUR.

Pokud jezdec nebude schopen dokončit šampionát, bude možné převést roční registraci na jiného jezdce. Tento převod lze provést pouze jednou.

Na jednotlivé akce bude samozřejmě možné se registrovat i vyplněním formuláře dostupného na webu www.enduroeuropean.com v sekci registrace. Od roku 2023 bude startovné hrazeno přímo promotérovi, který je převede pořadateli závodu. Nový typ podpory, který je jistě důležitý pro organizátory, kterým od letošního roku bude Maxim pomáhat s řízením akce v jejím nejdůležitějším a nejcitlivějším aspektu.

Registrační formuláře jsou k dispozici právě teď na oficiálních stránkách a lze je již vyplnit. Také vám připomínáme, že pro účast na akci je povinné vlastnit pravidelnou roční licenci FIM Europe nebo One Event, ale nepotřebujete ji k vyplnění formuláře.

2023 Borilli Enduro European Championship registrations are open