Byla zahájena předběžná registrace na Mezinárodní šestidenní enduro (ISDE) FIM 2023, které se bude konat od 6. do 11. listopadu v Argentině. 

Pro rok 2023 byl zaveden nový registrační systém v pěti krocích, který zjednoduší proces přihlášení k závodu na největší události v globálním enduro kalendáři.

První krok probíhá od 5. do 30. dubna, kdy si každý zástupce motoklubu musí vytvořit profil na registrační platformě s uvedením své národní federace (FMN) a počtu klubových týmů, které se mají zaregistrovat.

Druhý krok probíhá od 1. do 22. května, kdy se jednotliví jezdci musí přihlásit na Registrační platformu a poté si vytvořit profil s uvedením jejich FMN, Moto Club a Club Team Awards, na které chtějí mít nárok.

Třetí krok probíhá od 23. května do 6. června, kdy Moto kluby schválí nebo zamítnou žádosti jednotlivých jezdců o členství v týmu za účelem dokončení procesu předběžné registrace.

Čtvrtý krok probíhá od 7. června do 2. července a je fází, kdy FMN zvažují složení týmů Moto Club a uvádějí jakékoli požadované změny, které pak musí Moto kluby aktualizovat.

V tomto okamžiku musí FMN také předregistrovat týmy World Trophy, Junior World Trophy a Women’s World Trophy a musí zaplatit padesát procent registračních poplatků místnímu pořadateli.

Pátý a poslední krok probíhá od 3. července do 31. srpna a to je okamžik, kdy FMN dokončí registrační proces, dokončují výběr jezdců v týmech World Trophy a Club Team Awards, a v tomto okamžiku musí být také zaplaceno zbývajících padesát procent registračních poplatků. platí FMN místnímu pořadateli.

Devadesátý sedmý ročník FIM International Six Days of Enduro se bude konat v údolí města San Juan, které leží na východ od pohoří And. Hlavní sídlo závodu bude na Circuito San Juan Villicum

Zvláštní ustanovení a plán jednotlivých dnů na:

http://paja-enduro.cz/?p=9198